کتاب ویژه نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات تهران
حضور در کتاب نمایشگاه یعنی توانمندی های تان در زمان بیشتر از 4 روز نمایشگاه دیده می شود.
برای استفاده از این موقعیت ویژه با شماه 88526765 با کد 021 تماس حاصل نمایید.
نشریه شهد ویژه نامه ی تخصصی انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات
این نشریه از آذر 1387 به عنوان تریبون و رسانه مکتوب انجمن شروع بکار کرد و تا اذر 1398چهل و پنج شماره منتشر شده است
صاحب امتیاز نشریه از ابتدا انجمن بوده است و مجری نشریه مجموعه ی " گیان طرح پرشین" می باشد
این نشریه در 5 بخش تنظیم و چاپ می شود که می توان به بخش های زیر اشاره داشت:
اول: بررسی و تحلیل مسائل، مشکلات و دستاوردهای روز صنعت شیرینی و شکلات در قالب سرمقاله، گفتگو با دبیر انجمن، گفتگو با صاحبان صنایع، درج یادداشت ها و مقالات تحلیلی و همچنین یک و سوال و مدیران صنعت
دوم: مقالات علمی و آموزشی در چهارچوب آموزش های تخصصی ، تحلیل و بررسی دستاوردهای نو در صنعت
سوم: اخبار و اطلاعات برندهای خارجی و نام آشنای جهانی صنعت شیرینی و شکلات
چهارم: مرور کوتاه بر اخبار مهم صنعتی
و پنجم: بخش ویترین شامل جدیدترین محصولات شیرینی و شکلات ایرانی
علاقمندان جهت دریافت و یا حضور در این نشریه می توانند با شماره 88526765 تماس حاصل نمایند و یا مطالب خود را جهت انتشار در این نشریه به ایمیل shahd_mag@yahoo.com ارسال نمایند