fa-IRen-US

اخبار

 

پروتكل بهداشتي غرفه داران

 پروتكل بهداشتي غرفه داران نوزدهمين نمايشگاه شيريني و شكلات

 1-مديريت تعداد نفرات داخل غرفه متناسب با متراژ غرفه به شرح زير:

( 12 متر مربع 2 نفر - 18 مترمربع 3 نفر تا 30 متر مربع 5 نفر – از 30 متر مربع به بالا به ازاء هر 25 متر مربع مازاد 2 نفر )

2- الزام به استفاده از ماسك و ترجيحا دستكش در محل غرفه

3- استفاده از ظروف پذيرائي يكبار مصرف

4- عدم پذيرائي بازديد كنندگان با نوشيدني يا اقلام پذيرائي فاقد بسته بندي استاندارد

5- عدم پذيرش بازديد كنندگان بدون ماسك

6- تامين و استقرار سطل زباله پدالي درب دار در داخل غرفه

7- مديريت توقف بازديد كنندگان در محل غرفه توسط مديران غرفه

8- تامين ملزومات و اقلام ضد عفوني ( از جمله الكل ، محلول ضد عفوني ، ماسك و ساير ) جهت ويروس زدائي از تجهيزات مستقر در غرفه و ساير سطوح توسط غرفه داران

9- ارائه دستكش يكبار مصرف به بازديد كنندگان جهت لمس كالاها

10 پيش بيني محافظ مناسب در ارائه كالاهاي نمايشگاهي مستقر در غرفه

11- ممنوعيت بكارگيري افراد فاقد كارت شناسائي جهت ارائه خدمات متفرقه در داخل غرفه

12- رعايت فاصله اجتماعي در برگزاري جلسات و نشستها در محل غرفه

13-ممنوعيت در پخش اشانتيون تبليغاتي در محل غرفه بمنظور اجتناب از هرگونه تجمع

 

                                                        

 

 



Views: 181

 

کل بازدید 585206

All Rights Reserved - Designed by : ModernDesign.ir 2020